Bos

De slideshow speelt. Druk op de afbeelding om die afbeelding beeldvullend te pauzeren. Ga geconcentreerd aan het werk op je andere scherm. Liever een herhalende video? Lees dan verder.

Werk met meer focus in een wereld vol afleiding

Afleidingen zijn overal. Vooral als je eigenlijk werk moet doen zijn Facebook notificaties, WhatsApp berichten en LinkedIn updates heel verleidelijk. Verleidelijker dan je werk, om precies te zijn. Sterker nog: je hersenen zijn zo geprogrammeerd dat ze continu zoeken naar nieuwe indrukken. En juist daarin voorziet vooral social media voortdurend. Zelfs als er geen nieuwe posts zijn is de gedachte dat ze er zouden kunnen zijn genoeg om je van je werk af te houden. Niet zo wenselijk dus. De keuze is aan jou: laat je je afleiden door tabbladen vol verleidingen óf start je een slideshow van Slowcialmedia op je andere schermen?

Breng rust op je tweede scherm met Slowcialmedia en werk met meer focus en resultaat

Liever een herhalende video?

Start hieronder ook eens onze herhalende bos-video. Druk op de knop voor volledig scherm en de video blijft oneindig afspelen op je andere scherm. Heerlijk om productief en gefocust bij te werken.

De Video is van Kelly Lacy op Pexels

Video afspelen

Werk productiever met Slowcialmedia op je andere scherm

Steeds meer mensen werken thuis op twee of zelfs drie schermen. Wil je geconcentreerd aan één taak werken? Start dan een slideshow of video van Slowcialmedia op je andere scherm en werk productiever op je primaire scherm. Slowcialmedia is een initiatief van SANDBOXcompany.