Dit is Slowcialmedia: kies gratis eentonige slideshows en video’s om productief bij te werken

Dit is Slowcialmedia: kies gratis eentonige slideshows en video’s om productief bij te werken

Screenshot van een browservenster met daarop een slideshow van Slowcialmedia

Wil je ook productief werken? Welkom dan op Slowcialmedia. En dat is meer dan een grappige URL – want op Slowcialmedia kom je om rust te brengen in je werkomgeving. Dat doe je door mooie maar eentonige slideshows of video’s af te spelen op je tweede of derde scherm. Je ‘andere’ scherm noem ik dat vanaf nu. Want op je primaire scherm doe je gewoon je werk. Op Slowcialmedia zijn nu al eentonige (maar mooie) slideshows beschikbaar van bossen en wateren. Het is allemaal gratis, dus start nu een slideshow op je andere scherm. Of lees nog even verder onder de afbeelding.

Breng op je thuiswerkplek rust op je tweede scherm met slideshows van Slowcialmedia en ga productief werken
Breng rust op je tweede scherm met Slowcialmedia en werk met meer focus en resultaat

Thuiswerkers hebben vaak twee of zelfs drie schermen: eindeloze tunnels vol afleiding

Nu steeds meer mensen langdurig thuis werken maken ook steeds meer mensen gebruik van twee of zelfs drie schermen. Het is een beetje dubbel: enerzijds brengt dat je producitiveit vooruit. Je kunt namelijk makkelijker wisselen tussen documenten en bijvoorbeeld een onderzoeksrapport openen terwijl je op je andere scherm aan een presentatie werkt. Dat is slim. Maar anderzijds zijn extra schermen vaak een eindeloze tunnel vol afleiding door social media platforms, e-mails, nieuwsblogs en videocalls. Lees verder onder de afbeelding.

Screenshot van een browservenster met daarop een slideshow van Slowcialmedia zodat je productief kunt werken
Screenshot van een browservenster met daarop een slideshow van Slowcialmedia

Elimineer afleidingen en werk met meer focus in een wereld vol social media platforms, e-mails, nieuwsblogs en videocalls

Een zichzelf eindeloos herhalende slideshow of video van Slowcialmedia brengt rust op je andere scherm. Geen knipperende e-mail notificaties, nieuwe social berichten of zich opstapelende updates van liveblogs van nieuwswebsites, maar eindeloze herhaling van schitterende maar eentonige beelden. Het elimineren van afleidingen is een essentiele stap op weg naar meer productiviteit. Het zijn allemaal afleidingen die je kunt controleren en dus kunt elimineren, aldus productiviteitsgoeroe en auteur van ‘Hyperfocus’ Chris Bailey. Slowcialmedia helpt je daarbij.

Start vanaf nu Slowcialmedia op je andere scherm om productief te werken

Het lijkt me dat je inmiddels scherp hebt waar Slowcialmedia voor bedoeld is: jou een duwtje in de rug geven bij het elimineren van afleidingen om je daarmee gemakkelijker productief te laten zijn. Rest me nog één opmerking: wacht niet langer en start nu je eerste slideshow. Kies bijvoorbeeld voor het thema ‘bos’ of het thema ‘water’. Geen zorgen, meer volgt later.

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *